Monday, November 29, 2010

Nakamura wins BN Bank Blitz


Nakamura vant en spennende BN Bank Blitz-finale!
I en langt mer spennende finale enn mange hadde fryktet, ble det til slutt lynfantomet Hikaru Smallville Nakamura som trakk det lengste strået i BN Bank Blitz 2010! Simen Agdestein gav Nakamura kamp til døra, men måtte gi tapt i armageddon-partiet etter 2-2 i finalespillet. Lahno tok 3.plassen etter å ha holdt remis i armagdeddon-partiet. Hikaru Nakamura er dermed vinner av BN Bank Blitz 2010 for andre år på rad og stikker av med 32 000 kroner.

Hikaru Nakamura kom rett fra Saint Louis dagen i forveien, men var i følge ham selv frisk og opplagt til tross for mye frem og tilbake fra kontinentet i det siste. I utgangspunktet skulle dette være lett match for 22-åringen som nylig tok 5.plass i VM i lynsjakk og spørsmålet de fleste stilte seg, var vel egentlig om noen i det hele tatt ville klare å ta poeng fra han.

Nakamura viste seg å ha full kontroll i de innledende rundene og tok lett 10/10 der. Blant de heldige som fikk sjansen til å møte amerikaneren, var Joshua Paul Schmidt (1428) som vant budrunden om den ledige plassen. 26-årige Schmidt, tidligere deltaker i reality-serien FK Zebra, hadde håp om å kapre minst et halvpoeng, men er neppe veldig overrasket over at det til slutt ble en smultring i dette feltet.

More here.

No comments:

Dalam hidup, terkadang kita lebih banyak mendapatkan

Apa yang tidak kita

inginkan

Dan ketika kita mendapatkan apa yang kita inginkan,

Akhirnya kita tahu bahawa yang kita inginkan

Terkadang tidak dapat membuat

Hidup kita menjadi lebih bahagia.

Let's Play Against Shredder